Cafe + Desserts = Yummy :D



Setiap manusia ada impian. And Mai ialah manusia and that's means Mai pun ada impian~  hahah.  Mai ada banyakkk gila impian sampai tak terkiranya. UmMmMm.. tapi Mai ada satu impian nk bitau korang..

Mai mau ke Kafe chumel dan makan desserts yang sedap-sedap dan chumel2!!!

Yes, that's it!  Hohoho.. ini hanyalahh impian kecik Mai tapi Mai still berangan-angan mau mencapainya. Dan tadi, Mai cari la desserts yang sedap-sedap dekat Mr. Google yang hensem.. Mai ambik sikit je.. takut post penuh sangat dengan gambo.. hehe..


Ini ialah CHOCOLATE CAKE!!! Nampak sedap kan? Hihihih :D


Apa ni apa ni??? LOL takyah nak teka. Hahah. Apa lagi, STRAWBERRY CHEESECAKE la.. yumms :9


Yummy yummy COOKIES.. :D 


Sape tau apa benda alah ni memang bijaksana la.. benda ni ialah CARAMEL PUDDING.. pergh.. mau tak terhingat rasa dia nih.. >:9


Kalau korang selalu makan benda alah ni.. mesti korang tau kan sebab ni feveret Mai jugak. Apa lagi? Mestilah BROWNIES! :3


Teehee. Dont marah-marah me sebab I forgot apa nama cake ni. :P

Yihh! Sebenarnya Mai search, "VANILLA ICE CREAM", tapi muncul pulak vanilla dengan cokelatt~~ ambik je sebab nampak sedap :DDDD  .


Dan yang terakhir...!!  [main drum dgn irama saspens] .. tentunya, COCONUT CUSTARD PIE. Err.. Mai sendiri tak pernah rasa.. [jujur itu bagush], dan Mai wonders macam mana rasa dia? Korang tau takk?


That's all for this evening. Trimas yer kepada sesiapa yang sudi membaca post hampeh nih. XDXD  Wish can go cafe alone with cute butlers and cute desserts <3 teehee :P  Assalamualaikum!

~Love, Mai~

2 orang hitam:

Kiera Zainal said...

waah sedap giler

D' Black Writer said...

hehe.. setuju sangat2. :DD kan besh kalau betul2 ada.. hehehe

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012