Dapat Doodles (2) dan Ujian Satu




Yo! Haha! Hai korang, apa khabar?? Lama takk Mai tak update? Ngehngehngeh.. sori la .. busy la dengan anime ~(^3^)~ dan jugak ujian satu. XD Rindu tak? Tak rindu pun takpe.. XD Mai tengah ganbatte dengan ujian satu pertama Mai dekat sekolah menengah ni :)  Hari ni dah lepas dah BM , Agama dan Sejarah. XD

Huhu.. korang nampak tak doodles kat atas ni? :DDD Cantik kan? :DDD Mai suke gila doodles ni tatau kenapa.. sebab dia comel kot? Ngehx2. Sudah ada pembetulan di doodles comel ni :3  THANKS sebab betulkan!!!!! ~Kepada Fizgraphic !! :DDD Follow dia~

Apa lagi yea Mai nak cakap? Oh yea pasal anime. XDXD Kehkeh... dah lama dah Mai tak tengok anime .. pastu tiba-tiba tengah gila2 dekat FB, nampak la status kawan ni, "baru habis tengok Shugo Chara" atau something like that la, kan? Mai pun cuba la tengok anime tu.. 

Mula-mula cari kat Youtube.. tak jmpa.. yang ada fandub je banyak. Nyampah betul. Pastu cuba la pulak dekat AnimeCrazy , di mana tempat kakak saya sukee tengok XD Memanglah ada, tapi dia punya suara dan pergerakan anime tu langsung tak sama. Jadi double pulak rasa nyampah. Pastu cuba lak tengok dekat Lovely Anime , pun jadi triple nyampah saya, takde pun anime Shugo Chara kat situ! 

Dah hampirx2 putus asa, saya cuba pula cari dekat Mr. Google yang hensem. Mr. Google je la harapan saya dan memang ada, saya jumpa dekat Crunchyroll !!! Yeah yeahh !!! :DDD Penuh 127 episod Shugo Chara kat situ!!! Daebakkk !


Watak kegemaran: Tsukiyomi Ikuto dan Hinamori Amu! Walaupun bukan hero! Ngehehe! Ikuto sangat cool. :P 

OK la .. takat tu je bebelan hari ni. Sekian, trimass~! XDXD  Assalamualaikum...

~Love, Mai~


2 orang hitam:

nanabyte said...

oh mesti de elemen cintan cintun kan dlm cter tuh. nana pn minat jugak, xp lebih suke pada genre yang dlm, gelap, aksi, de cinta, xp xde la dlm2 sgt.

anime romantik yg penah layan: Kimi ni todoke n maid apentah tajuk'e. hehe

D' Black Writer said...

nanabyte: wahh sama la suke tgk anime! XD maid? kaichou wa maid-sama ehh? XDXD haah sama la, kalau tengok dalam-dalam bole tension.. shugo chara ni lawak xD

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012