Doodles ...?



Yo yo yo. Annyeong. What's up? Wurld peace! Holla aloha. 

Dah-dah. Kang sampai ke ceruk dunia mana Mai nak intro dengan bahasa satu dunia ni. Hahahah. :D  OK, sekali lagi, bila masuk bab doodles-moodles ni.. Mai akan gugup. Kenapa? Sebab takut salah.. tapi takper. Berani kerana benar!!!  [wait wait apa kaitan?]

Mai buat satu doodles. :D  Tengoklahh :



Yih yihh.. :D Itu diaa~~ apa pendapat korang?  Tak cun right? LOL :L  I know I know, tapi Mai cuba buat jugak . Dekat mana? Mestilah dekat paint <3  Nak ambik ke? Hambik laa.. tapi inform kat Mai dulu tau? ^_^

Ciao! Assalamualaikum all :D

~Love, Mai~

2 orang hitam:

✿Ummi Myra✿ said...

erk? haha cube lagi, nnt cantik lah tu :)

D' Black Writer said...

Hihi!! Thank you.. XD
Memang tak cantik punn.. xD tapi takper, nanti Mai cube lagi :3

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012