Fakes ;)


Assalamualaikum...

Well hello guys! Sometimes cakap pasal menatang-menatang ni pun okey jugak , kan? Mai memang suka benda-benda macam ni. Hiee tak tau lah kenapa??  Anyway, Mai rasa.. mesti korang pernah berjumpa dengan people yang typo macam ni kan? 

You know what. Hypocrites atau bahasa melayunya hipokrit.  Apa benda tuhh? =="  Tu sebenarnya jenis-jenis manusia yang biasanya bertopengkan personaliti yang lain-lain pada orang yang berbeza. Hmm.. ini pendapat Mai ajalah. Teehee :P

Ohh, siapa kat sini bukan hipokrit? Mai tau, mesti korang sendiri pernah berpura-pura menjadi orang lain kan bila dengan orang lain? Hehe Mai sendiri pernah buat macam tu :]  Kenapa? Sebab .. sometimes human tu takmau tunjukkan kelemahan dia kepada seseorang yang penting baginya.

LOL? Cuba nak jadi perfect ke? Haihh.. mana ada la orang yang sempurna kat dunia ni kan? ^_^  Sebab setiap manusia tu sendiri ada kelamahan masing-masing, kann? Takpayah la nak jadi perfect, tapi cuba la berubah kepada menjadi lebih baik.. -.-"

Seriously, honestly, Mai tak suka tengok orang macam ni. Teehee :P Ok la, takmau heavy-heavy feelings kat sini. Sorry for my mistakes , thanks for read this post.

Malam ni ada mood serious lak! Haha! Ok bye2, Assalamualaikum.
~Love, Mai~  

2 orang hitam:

Lily said...

Lily pun tak suka org hipokrit -__-

D' Black Writer said...

haha sama la dgn Mai. Sebab diorang berpura-pura menjadi orang lain :(

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012