Updated (3)






Hai korang!! Nampak tak something perubahan di blog Mai ni? Nampak tak? Apa, tak nampak? Ohh sedihnya ;(   

Ouhh takper lah. Biar Mai explain sendiri ye? Sebenarnya, Mai dah tambah ikon , "ASSALAMUALAIKUM" di entry Mai! Yippie! Menjadi pun.. sebab dulu asik tak jadi je bila buat.. nak tau apa puncanya? Sebab tak jumpa button Post Template.

Huhu.. lihatlahh dan terselahh kebengapan Mai selama ni.. hahak.. Mai nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada kawan baik Mai, Fatin Nazurah. Dialah yang tolong Mai cari butang tu!!

Hehe? Mau ke blog dia? KLIK SINI TAU! 

Jangan lupa follow dia oke?? Okeylah, setakat ni je entri Mai pada petang yang bahagia ni..hehehe.. byebye, take care and assalamualaikum!

~Love, Mai~

4 orang hitam:

Mizz Zurah said...

Hehe ! Promote blog nampak ~! xD
Btw, thanks ^^

D' Black Writer said...

Mizz Nazurah: Hohoho memang lahh. sebab awak la kita boleh letak bende tuhh.. :) thanks again

Mizz Zurah said...

Yelah !! Berapa banyak kali nak cakap thanks ni ?? Haiyo.. Btw.. Most welcome ~!!

D' Black Writer said...

well u know me.. hahah XD

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012