Hot Blogs Contest by Manja



Hai korang! :D  Mood Mai sekarang tengah okey-okey .. jadi Mai pun ada mood nak masuk contest. Tengah berjalan-jalan tadi, boleh pulak terjumpa contest ni dekat satu blog comel nih :3  Jom scroll ke bawah <3  Contest ni dibuat daripada Manja <3 


Cantik kan banner Cik Manja ni? Berminat mau join? Click la banner tuh ye! 

Syarat-syarat
1. Wajib follow Manja ;)  [dun worry, Manja akan follow korang balik]
2. Mesti click semua ikon cute yang ada kat entri Manja tu. 
3. Buat entry bertajuk, "Hot Blogs Contest by Manja" sertakan banner berlink dan jugak syarat.
4. Tag tiga orang kawan dan pastikan diorang tahu. ;) 
Letak link entri contest dekat kotak komen Manja [incase kalau tak dapat letak, letak je dekat tagboard]

Tarikh contest: 11 Februari 2012 - 30 April 2012 . 

My buddies:
Ayuni
Eyja Masliza 
Izatty Fatihah 

Maklumat lanjut di banner, ok? Thanks!!! Gbye, assalamualaikum.
~Love, Mai~

4 orang hitam:

*EyjaMasliza said...

terima kasih dear ,sebab tag eyja :) alhamdulillah :) insyaAllah eyja join ! :)

D' Black Writer said...

Okeyy, no hal Eyja!! Haha meh la join ramai-ramai , baru besh :D

izatty fatihah said...

aww, thanks tag kita ye :)
insyaAllah ada masa kita join..

D' Black Writer said...

No hal lahh..
okey :D join ramai2 lahh.hehehe~

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012