Tahun Lompat !!




Alohaa..! Yo, korang sihatt? Kalau sihat, kenalahh ceria macam Mai petang ni XD . Hahah . Baru balik daripada sekolah , lepaskan tekanan semangat ujian di sekolah tadi [walaupun takde la tension mana.. hepi je XD] .  

Ahah..! Tengok tajuk pun korang dah tau, kann? Korang cuba tengok kalendar dekat penjuru bawah kanan PC/ Lappy / dan apa2 la yang kena-mengena . Hohoho. Tarikhnya kan tunjuk 29 Februari tu?? Yeahh ! Betul tu! Hari ni tarikh tahun lompat!!!! :D

Wah, jarang ni. Setahu Mai, empat tahun sekali je kan? Nanti bila lagi ye tahun lompat? 2012 + 4 = 2016 ? XD Yeah, 2016. Lama lagi tu. Kita sambut tahun lompat untuk tahun ni punya dulu XD 2016 nanti, 2016 punya cerita okey?

Hari ni hari jadi siapa? Korang cuba angkat tangan, cakap sape punya birthday hari ni? Mesti best kan, hari jadi kita lain daripada yang lain?? Harijadi Mai bulan Mac nanti . ^-^   Hari ni jugak hari jadi kawan Mai yang muda setahun , nama dia Ana ! Klik nama dia untuk ke blog cantikss dia oke??

Ana, aku ada benda nak cakap dgn kepada along kembar kau tu jugak okeyy?


Semoga korang murah rezeki, dipermudahkan segala urusan , dapat 5A untuk UPSR tahun ni dan jugakk panjang umur!! Hidup hepi-hepi oke? ^-^

Amacam? Terharu tak? Ngehx3. Main-main je. OK laaa.. takat tu je Mai cakap hari ni okeyy? :) Kepada sesiapa yang menyambut hari jadi hari ni pun Mai ucapkan selamat hari jadi jugak.. ciao~!

Assalamualaikum.
~Love, Mai~

2 orang hitam:

Miss BlueBerry said...

WEiii!!! terharunyaaa!!! gilersss arrr!!!! thanks sbb post psl aqqq!!! jumpe lgy 29 pada 2016... :(

D' Black Writer said...

Miss Blueberry: Woahh,, serius kau terharu? ni buat aku syg kat kau ni!! hahaha! okk no hal!! kau jaga diri taww?? :3

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012