Blog Review by Kak Hana






Yo hai!! Mai masih belum buat homework, *ohok ohok*. Ok ok, lepas tengok Bella Calaminades (atau apa-apa la ejaan dia), Mai buat homework! (Wah, Mai tak pernah buat homework selewat ni). Hari ni takde semangat. Fiyuu.. lupa nak pinjam buku kawan. Kusss.. =="

Anyway, blog Mai dah direview KAK HANA !!! LOL. Mesti korang kenal kan? Wee~ Mai suka tengok blog dia *tk tau la kenapa*. Haha. Buktinya:



Itu dia buktinya...! *tepuk tangan sikit*. LOL. Kenapa nak tepuk tangan? Sebab nak berterima kasih kat Kak Hana yang chumel sebab sudi review blog Mai yang tak seberapa cantik ni. Hukhukk. :')

OK. Sebagai tanda terima kasih.. *wah bersemangat gilaa bhai*, Mai nak kasi something. Nah, edit sendiri walaupun gambar cilok from Mr. Google:





LOL. Saya main teka je apa warna kegemaran Kak Hana. Sori kalau tak cantik! Wuu wuu. Semoga akak menghargai ini dan terus berjaya dalam hidup. Kekekek. Saya memang bersemangat dalam hal-hal camni.

OK. Dah. tu je. Hehehe. Adieu!
Assalamualaikum.
~Love, Mai~

2 orang hitam:

Haruno Hana 하나 said...

waaaaaaaaaa XDDDDD
mu hubby! Fuji Syuusuke! thankssss XDDDD
dah menggilerrr sbb tgok dia senyum XDDDD

D' Black Writer said...

Kka Hana: LOL dah agak dah mesti akak suke. hehe. ur welcome. ^^ hahaha. elok2 menggila tu. terkejut hubby akak kang XD

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012