Gakuen Alice & Shakugan No Shana







Gakuen Alice.
 

Shakugan No Shana.
 

Tripeace.
 

Yo~ Um... ahahaha. Yeah, sejak akhir-akhir ni Mai banyak update pasal anime je.. sumimasen... Mai taktau nak update pasal apa la.. Mai bukannya otak pandai borak macam korang. Teehee. Pandai cakap dengan sendiri ada la. Hahaha ~ \

Mai baru je habis tengok anime Gakuen Alice dekat Gogoanime.com . Honestly, Mai memang tak suka gila tengok anime dekat situ. Irritating! Annoying! Sejujurnya...! Sebab dia kasi kita tengok video 72 minit (atau kurang) je! Kalau nak lebih, kena bayar. Macam.. Wtfish la kan? Tapi Mai terpaksa tengok episod 1 kat situ. Pastu Mai mula tengok kat Youtube.

Anime tu best memang best. Mai teringin nak baca manga dia , tapi ada 160 chapter la dekat Mangahere. Menakutkan sikit la tu. Gerun nak baca. Mai tak rajin dengan manga-manga ni tau? Mai rajin dengan anime je!!  

Lepas tu, terus Mai tengok Shakugan no Shana . Dulu , dah lama dulu pernah tengok. Pastu sekarang tengok lagi. Haha. Dah nyampah dengan Youtube.   So tengok dekat watchanimeon.com je. Tu tempat kegemaran Mai.Tapi kadang-kadang tempat tu macam BINTANG! (Bintang yang dimaksudkan: ***** ),

Pastu , Mai ada baca manga bertajuk, "Tripeace". Nak baca? :P Mai biasanya baca dekat Mangahere. So.. please CLICK HERE kalau nak baca oke?? <3 <3  Boleh la tahan manga tu. Kawan Mai yang suggestkan manga tu dekat Mai. Mai dengan mata terjuling ke atas menerimanya. (LOL. tipu je lebih.)

Semuanya memang DAEBAK!!!  *maksudnya terbaik* Hihi. Tapi , kena ada masa nak buat homework jugak. Hate to hear that, actually. Tapi apa nak buat kan? kikiki! :P Mai memang teruja bila masuk bab-bab ni! (Tapi keterujaan Mai akan berkurangan bila masuk bab manga. Hahahahehehehehuhuhu). Gilakk betul.

Na, ja ne! See you guys later
Assalamualaikum.
~Love, Mai~

2 orang hitam:

Haruno Hana 하나 said...

Shana XD~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suka sgt anime tu!

D' Black Writer said...

Kak Haruno Hana: Hahaha~ dulu tengok sekerat jalan, skang baru tengok betul-betul. Anime tu memang best gile!! XD sy pun suke ;9

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012