Hundredth Person :D



Yo! Mai baru je habis ceria menceria tulis entri giveaway, Mai tengok la followers Mai. Tengok-tengok dah ada 100. Yeaaa gumbiranya~! Mesti bagi korang 100 ni seciput kan? Hehe. Tapi bagi Mai 100 ni cukup bermakna.. kehkehkehh.. Mai akan umumkan setiap kali Mai dapat followers sebanyak 100-200-300 dan selanjutnya.. whootx2. XD


Nampak tak yang Mai bulatkan warna merah tu? Siap dengan arrow lagi! Nakk tau nama dia? OK Mai kasi tau.. nama dia ialah eika-junho. Mau ke blog dia? No hal~! Sila KLIK SINI ok?? Muehehe~~ 

Pastu Mai tengok balikk.. ngeh.. dah ada 101 pulakk? Hahaha. Gembira-gembira . Nama follower yang ke 101 tu pulak Lady Sempoy . Jangan terkejut! Mai memang kepoh! Hahaha..~! :3  Thanks for who following me! :D

Assamualaikum. 
~Love, Mai~

3 orang hitam:

zuzuBEBE said...

Hehehe saya yang ke 100 lah :)

lady sempoy said...

ehh..,sy yg ke 101 tu..hehe..malu nye,,nama sy dlm entry..

D' Black Writer said...

ZuzuBEBE: haha memanglahh.. :D terima kasih tau sbb sudi follow!

lady sempoy: hahaha.. XD memang yg ke 101, cantikkk nombor tu bgi sya :D thanks for followin my blog!

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012