Contest Blog Saya Superb Cun!




Hai semua!! Hah, jangan lupa jawab salam dulu yer. Hehe. :D 

Comel tak banner atas tu? Comel, kan? :3 Kalau nak join sekali contest ni, klik ja banner bunny tu. Hop hop. :D Join ramai-ramai baru best. :D Dah lama tak masuk contest ni, tadi nampak benda ni kat blogger, cepat-cepat Mai buat xD 

Buat cik penganjur, saya dah follow dan like semua seperti yang disuruh. Dan saya takde twitter , tak tipu, Gomenasai! (Sori).  Dan saya tak dapat nak follow blog Sweety Pretty Lens sebab dia link ke blogger home pulak jadinya. >,<

Ok.. Mai harap Mai dapat menang untuk merasai pengelaman.. hahaha. :)  Dah edit blog dah jadinya. XD  Setakat tu ja post Mai.. terima kasih! 

Preys:
-Athirah Huda- 
-Nick- 
-Masked Girl- 

Assalamualaikum.
~Love, Mai~

7 orang hitam:

Hud II said...

=,= Benci kau . K. Bye

#Kidding

D' Black Writer said...

Alololo. Dah kepala kat aku terlintas kau je. Rileks lah . xD

Hud II said...

Kidding je =P Jelly?

D' Black Writer said...

Duh. No. Hahaha. xD Kau masuk tak?

Hud II said...

Masuk :p Tag MAI MISAI

D' Black Writer said...
This comment has been removed by the author.
D' Black Writer said...

Kahkahkah.. :p bagush .

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012