Hello Hostel , Goodbye Home!

Assalamualaikum. Hai korang, sobsob. Hari ni last day Mai nak update post banyak gegilar. Kenapa? Hizz.. sebab Mai nak balik ke asrama "terchenta" la.. yakni STF. Agaga. *gigit jari*. Nak balik tu Mai no problem, cuma ada two main problems here yang membuatkan Mai katok kepala kat dinding . Apa dia?

*main drum*

1. HOMEWORKS , so many "yay"! Gila. Banyak sangat homework yang Mai tangguhkan nak buah eshokk. Agagaga. XD I will die. Jom tengok homework apa yang dah siap dan yang belum. Hizz...

1.1 Sejarah [folio]
1.2 Kemahiran Hidup [nota]
1.3 Kemahiran Hidup [jahitan]
1.4 Matematik [kertas]
1.5 Bahasa Jepun [kertas]
1.6 Bahasa Jepun [sebijik buku nota uh]
1.7 Geografi [kertas]
1.8 Bahasa Inggeris [article whatsoever]
1.9 Bahasa Inggeris [corrections]
1.10 Science [powerpoint]

urm.. tu je kan homework Mai? Haha! Kesengalan jugak kan Mai nih? :3 Ada 10 je lah kena buat. Dan Mai buatkan semua yang bertanda tuh dalam masa 2 hari!  Hebat tak Mai? *hoi Mai, yang lain-lain tu apa cer? Agagaga*. Apa-apa je lah. Who cares. xD 

2. TIDUR. Ok tengok ni formula Mai.   Cuti sekolah >> Partyingg partyingg >> Online >> Lepas gian >> Take so many hours >> Tidur lambat >> Bangun lambat .   Okey dah faham? Ok tengok. Mai dah siap boldkan yang 'tidur lambat' tu lagi.  Okey so. Bila kat rumah dah tiap-tiap hari tidur lambat, I don't mind sebab tu rumah Mai sendiri.

Habis tu, kalau takleh tidur awal kat sekolah?
*terbalikkan meja*

Okey, setakat tu je masalah Mai. Haha. xD Normal la tu kan? Anyway, brace yourself, Mai! :L Jom bersiap sedia menyiapkan homework macam orang gila dan tidur lambat dibayangi mimpi ngeri di sekolah! Kbye, nanti kalau cuti baru Mai update lagi kot..

Assalamualaikum.
~Love, Mai~



2 orang hitam:

tyka said...

salam,mencelah satt noh.:D
followers ke 227#
suka blog,simple dn tersusun.:)

D' Black Writer said...

tyka: heheh. waalaikumussalam. XD thanks yer! :3

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012