Final Exam ?

Assalamualaikum
dan 
Bismillahirahmanirahim...

Hai !! xD Mak aihh, lama gila Mai tak update kan? Err... rasanya dah sampai berbulan-bulan dah? Last post Mai buat adalah 'POKE WAR'. Entah dah berapa kurun dah post tuh. Tujuan Mai menaip bait-bait perkataan kat sini adalah untuk meluahkan rasa rindu yang membuak-buak di hati ~ (SKEMA!!!). Hahaha.

Serius, lama, kan? ahh~ Mai pun dah bertambah minat kat anime dan manga *demam*
p/s: sebenarnya tengah demam betul2. Padah tidur tk pakai selimut dengan kelajuan kipas maksimum . Kuikui . x) 

Ini adalah beberapa hero di hati Mai:
KLIK!! WAJIB KLIK!!

Berambut biru: Ikuto Tsukiyomi
Berambut hitam: Kirito 
Berambut kuning: Tamaki Suoh

Hensem tak? Haha. Over la pulak. Biasa la, budak-budak yang masih belum matang lagi xP So, diorang ni je la yang ditatap. Anyway, ni sekadar 'mukadimah'. Huhu! 

Cuba tengok tajuk title yang sebesar-besar alam tuu, haaa..
FINAL EXAM ?
Sheesh. Trauma gila-gila sebut perkataan tu. Why? ngee.. sebab, entahlah. Rasa macam boleh-tak-boleh aje. huhu. :') Mai manusia biasa yang ada banyak kelemahan. Dan.. akademik Mai biasanya bukannya cemerlang pun. Sighed. -,-"

Apa-apa pun, doakan Mai yeah ! xD Dan kepada semua pembaca [pelajar sekolah], wish you luck for the final exam! Go go LULUS. Go go CEMERLANG. Chewahh.. okey lahh , bye! Setakat ni aje. Saje je nak tunjuk muka kojapp. Hue hue hue. :')  

Oraittt.. bye ! Assalamualaikum.
~ love, mai ~

muka Mai:

2 orang hitam:

Haruno Hana 하나 said...

ganbatte ne! tak kira yg dh lepas atau yg akn dtg ^^
Tamaki <3
baru aje akak buat review Ouran kat blog.. hehe

D' Black Writer said...

Arigatou, Kak Hana! Hehe, orait, akan terus positif ;9
Tamaki-senpai, suka sangat kat dia..~ haha. Eh, nak buat review? Nak baca! ^,^

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012