Blogshop dan Kawan-kawan

Yoshh! Assalamualaikum semua! Oke oke sebelum pukul 12.00 malam ni, esok saya dah tak bole on! OMG~ Menyedihkan! Apa-apa pun, saya nak promote blog! Ahaks! ^_^ 


Oke oke dah bukak ke belum?  Itu sebenarnya blogshop,.. namanya Cahya Shoppe! Hihihi... sebenarnya saya ambik from blog Khalila is Khalila . Huhu! Tumpang lalu yep! ^_^  Saya suka dengan Cahya Shoppe nieh.. umm.. tak tau kenapa? Mungkin sebab barang-barangnya menarik perhatian saya.. :3

Erk! Ada benda lagi saya nak cakap! Jangan stop reading lagi oke?? Tunggu dulu.. ^_^  Saya nak kasi tau korang pasal kawan-kawan baik saya!! Ngee~ saya sayang diorang macam jantung saya.. tanpa diorang, haihh.. tak boleh hidup la saya.. kekeke...

Oke oke. Mula-mula tuh, saya nak perkenalkan kat korang dengan Cik Puteri kita.. :D 
Nama~ Puteri Nur Farah Hana 
Umur~ 13 tahun
Panggilan~ Puteri
Dia ni happy-happy, sensitif dan emo! Haha! Tapi dia ni baik jugakk ^_^  Kecik tapi comel. Tahun ni , kitorang berpisah sebab dah lain-lain sekolah :'(  Tapi still in contact dekat Blog, Facebook dan handphone.. hoho! :3

-----------------------------------------------------
Ayaya~ kemudian saya nak kenalkan korang kpd MiRhaNieza..
Nama~ Mirhanieza
Umur~ 13 tahun
Panggilan~ Mir
Blog~ none! >,<
Oke oke Mir ni pulakk.. dia ni pandai gila melukis and dia ada banyak bakat! :3 Saya suka kawan dengan dia dan dia selalu banyak informasi pasal Korea , Anime or Vocaloids ^_^ Suke suki! Tahun ni pun kitorang berpisah sebab lain-lain sekolah! Dia dapat asrama penuh >,<

----------------------------------------------------------
Kepada Cik Lailatul!
Nama~ Nur Lailatul Khasanah
Umur~ 13 tahun
Panggilan~ Laila / Nana
Blog~ none
Kitorang berkenalan dulu memang lawak! XD Saya memang tak bole lupa! :D Lawak sanadd.. maleh nak bercerita kat sini.. ;)  Dia ni kawan saya yang paling tough, kuat!! Hohoho! Juara bergaduh.. kekeke.. tapi comel je bile dia merajuk tu.. hahaha.. oh ye kitorang sama sekolah! yeayy!
------------------------------------------------------------
Ini dia Syafiqha ;)
Nama~ Nurul Syafiqha
Umur~ 13 tahun
Panggilan~ Uyun , Iqa
Blog~ none
Hohohoh.. berat dan tinggi saya semuanya sama dengan Che Iqa kite nieh.. XD  Kulit jer tak sama.. firstly, dia berkawan baik dengan Puteri tuh.. pastu boleh pulak rapat dengan saya dan Lailatul! Hehe! Pastu gabung pulak dengan Mir & Hidayati!  Bole kawan ramai-ramai! :3    (Same school. Love it!)
----------------------------------------------------------------
Dan yang terakhir... HiDaYaTi
Nama~ Nur Hidayati
Umur~ 13 tahun
Panggilan~ Dayati, Yana
The most clumsy girl among us... wahahaha... dia ni gila Korea! :O  Apa-apa perkembangan terperinci pasal Korea tanye je Cik Hidayati nieh! hahahaha... Lawak pun ada. Rumah saya paling dekat dengan rumah dia ^_^  Tapi kitorang lainx2 sekolah sebab dia dekat SIGS... >,<


And that's all bout us...  Saya memang tak bole lupakan kawan-kawan saya >,<  Diorang baik dan rapat dengan saya .. walaupun saya ni bad girl pun.. kahkahkah... syukur sangat dapat berjumpa dengan diorang dekat SK Taman Impian Emas~ tempat pertemuan pertama kitorang <3 <3 <3 

Alhamdulilah~ kitorang masih ber-contact dan tak melupakan sesama sendiri ^_^  Oke la byebye!!



Ini dia picture nye!! Saya, Dayati, Puteri dan Mir!! Aduhaii.. picture Iqa dan Laila saya tak dapat masukkan sebab saya tak reti >,<   Tekan picture untuk tengok dengan lebih besar dan jelas, oke? Annyeong, assalamualaikum!!

~D' Black Writer~

1 orang hitam:

khalila said...

eh eh... ade nama akak kt situ. time kasih. huhu...

kalau dtg butik cahya shoppe kt teluk intan tu lagi best. byk lagi brg die kt sana ;)

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012