Nak Tanya Sikit Ni...

Assalamualaikum! Oke... hai korang! :3  

Mai (gelaran kat diri saya oleh kawan2 internet) ... nak tanya sikit boleh tak? Oke oke.. Mai harap korang boleh jawab soalan mai ni! Sesiapa yang sudi membaca dan komen untuk menjawab soalan Mai di post ni... thanks oke! ^.^

Okey so macam ni ceritanya. Tadi time tengah blogwalking, Mai ada terjumpa satu blog ni... nama pemilik blog tuh Faqihah.. kalau nak ke blog dia, KLIK SINI ! ^.^ Okey sambung cerita... Mai tengah tengok blog dia.. tuptup terkeluar something from penjuru bawah kanan tuh! Kejap Mai kasi gambarnya! 


Klik picture tu kalau nak besarkan!! 

Nama benda alah tuh.. NUFFNANG . Erkk... macam pernah dengar je benda tu.. tapi saya tak pernah tau apa ke benda tu!! >,<  Sesiapa boleh tolong explain kan, tak? Mai nak tau sangat... D':  

Assalamualaikum...
~D' Black Writer~

4 orang hitam:

✿✿✿CadBuryLin✿✿✿ said...

Assalammualaikum.. klo x silap saya lh nuffang tu iklan.. klo saya x silap lh

D' Black Writer said...

Waalaikumussalam. Errk.. iklan ye? Ohhh :D thanks CadburyLin~ ;)

khalila said...

nuffnang ni siarkan iklan2 berbayar. bila dftar dgn nuffnang, p[astu letak banner nuffnang kat blog, secara tak langsung, blog kita tlg promote skali iklan2 tu. jadi, bila ade viewer atau reader yg dtg blog kita click iklan2 tu, kita akan dpt mcm komisen la. lagi byk org klik lg byk dpt. lagi banyak visitor yg dtg ke blog, lagi byk la komisen dpt. tp, akak pun x expert sgt nuffnang ni. tau cmtu je la.

D' Black Writer said...

ohh macam tu.. haha! oke , thnx for explain kt Mai, kak XD

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012