Tutorials


Lalala ... Assalamualaikum semua!! Hyep!! ^_^  D' Black Writer tengah menaip post ini!

Alooo ha.. okey la, kalau tengok tajuk post pun korang dapat mengagak kan apa yang saya nak cakapkan kali nieh? ^.^  Saya perlukan cadangan korang sama ada mahukan saya buat tutorials ataupun tidak! >,<  Sila komen post ni kalau nak gitau jawapan korang. Oyait? Oyait? 

Segala komen anda sangat la dihargai dan diharap oleh saya! Kekeke.. sebab tengah rajin ni.. komen tau!! >,< Saya tunggu jawapan sebelum hari Rabu menjelang (orang jenis last minute).

2 orang hitam:

khalila said...

halluuu.... boleh je kalau nak buat tutorial. at least boleh tlg blogger2 lain kan ^_^

D' Black Writer said...

hehe ! thanks for that comment, khalila :3 XD yepp, mungkin jugakk kann? :D thanks!

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012