Anime: Angel Beats!



Yoyoyo ~ :3  Korang apa khabar?? Kalau sihat, good-good. Hari ni pun takde apa sangat nak di-post-kan, cuma nak cakap pasal anime je. Hihi~ kalau compare to manga, Mai memang lagi suka anime. (Walaupun cerita manga lagi teliti sebab cerita asal)XD . 

Baru je habis tengok anime Angel Beats! Seronok lah anime tu :3

 

Ini lah dia~ yang perempuan rambut purple tu nama dia, err.. Yuri . Yang perempuan rambut putih tu Kanade Tachibana. Serius, Mai gelak gila-gila bila tahu nama dia Kanade Tachibana. Nak tau kenapa? Sebab manga yang Mai baca , Hot Gimmick pun, hero dia nama Tachibana . :3

Yang heronya pulak, ada lelaki rambut oren tu, namanya Yuzuru Otonashi. Yay~ hensem ~ hahaha.Suka tengok hero hensem. :P :P :P  

Er.. siapa tau, anime ni ada season 2 ke tak?? :L

Assalamualaikum.
~Love, Mai~

5 orang hitam:

Vanessa said...

haha..sya ada test tngok anime ni..tp berenti stengah jln sebab nak tngok anime lain :)

D' Black Writer said...

Vanessa: hihi ruginya.. anime ni best ! (for me la) XDXD Awak tgk anime apa?

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

cik Kartun said...

err.. tak kuar gmbar -_-'

D' Black Writer said...

eit? gambar tak kuar? gambar yg mana ey?

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012