Dengar Lagu-lagu Pelik?



Salam sejahtera buatt semua pembaca yang sudi membaca.. ngehngehngehh. Semoga korang sihat walafiatt, takk mcm Mai yang dok sakit depan blogger ni hah! Hahah~ 

Anyway, recently Mai cek-cek dekat dashboard Mai, dah 2-3 orang dok merungut pasal lagu entah hape-hape muncul kat blog diorang. Dan berdasarkan pengkomen-pengkomen berhati mulia berkata, BUANG FIBOX. :D

One of the blog daripada 3 blog Mai tengok, memang sahh ada lagu Mexico/Spain/English/whatever stuff laa kann? Memang betul ada. Yang dua lagi tu mungkin sebab diorang dah selamat buang fibox tu . Umm..

Mai nak tanya.. fibox tu apa? Hahaha. Hope korang sudi jawabb persoalan Mai.

Seriously. Fibox tu apa?

Assalamualaikum.
~Love, Mai~

5 orang hitam:

AiSyA LiEzA said...

fibox tuu cm shoutbox y mai ada tu... y domo tu.. tapi.. fibox... ngeh2.. dh buang dahh,, hek8

Haruno Hana 하나 said...

Fibox tu mcm Shout Busuk.. x perlu refresh untuk tgok shout yg terbaru.. dia cam online cbox kat FB tu.. malas dh guna Fibox even dh baik.. sbb hari tu pun brmasalah gak..

D' Black Writer said...

Aisya Lieza: Ooo okeyy.. hehe selamat dah buang yerr? :P thnx yea~

Kak Hana: Oooo... Mai prnh nampak satu macam dekat Penulisan2u.. mcm tu ehh? :O Ok thanks sebab inform~!

izatty fatihah said...

err, bunyi lagu pelik dpd fibox? mcm mane tu? xpaham hihi :D

D' Black Writer said...

Izatty Fatihah: Fibox tu sebenarnya rosakk.. jadi , lagu dekat blog tu bertukar jadi lagu-lagu pelik entah hape-hape, macam lagu Mexico or Spain. hihi.

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012