SEGMEN AY DAN RR



Klik banner untuk join.
Yo~ semua apa khaborr? Sihat?  Mai pun alhamdulillah dah kurang sikit lepas minum 2 botol air masak. Glurr.. :D  OK. Mai dengar tadi korang free (ecehh). Kalau dah bosan sangat tu, jomm join segmen yang dibuat oleh Amalina Yaakub dan jugakk Rahya Rozi .

Ahah. Berminat?? Jom tengok syarat-syaratnya!:

1. Follow blog Amalina Yaakub dan Rahya Rozi . ;) checked.
2. Like FANPAGE INI dan jugak FANPAGE ITU . :D checked.
3. Tempek banner cantik atas ni dan terus linkkan ke entri tersebut. :P checked.
4. Isi apa-apa dalam entri itu. xD checked.
5. Buat entri yang bertajuk, "SEGMEN AY DAN RR". ^.^ checked.
6. Dah lepas post, sila copy n post link penuh entri segmen ke kotak komen AY. :O checked.
7. SIAP~!!

Join jangan tak join sebab segmen ni dua minggu je okeyy? Start from 6 Mac 2012 - 18 Mac 2012.  Lagi ramai lagi meriah!

Assamualaikum.
~Love, Mai~

6 orang hitam:

princessrayha~^_^ said...

tq sebab join

D' Black Writer said...

princessrayha: your welcome~!! :DDD

AMALINA YA'AKUB said...

thanks join dear.... ... good luck dalam dunia blogging

D' Black Writer said...

hihi~~ small matter~~ ok thanks kak! :DD insyaAllah ^-^

AMALINA YAAKUB said...

hye terjah sini nak ajak blogwalking bagi segmen ni... terjah sini ok.
http://lavender498032.blogspot.com/p/list-budak-awesome-join-ga-ay-and-rr.html

Cik Aya said...

haip dr segmen same ..follow kamu..jom follow balek :p

Sila Tinggalkan Link

Not even the detectives, but I can sense your existence by your LINKS. ;)
Segala benda di dalam blog ni sepenuhnya milik D' BLACK WRITER. 2011-2012